lördag 10 mars 2018
Paneer masala...
Är nog andra gången vi gör paneer masala (länk) kom jag på under tiden jag tillagade den, är säker på att den tillagats förut i vårt kök. Sådär lagom kryddstark efter en dag i backen, ja vi har ju haft sportlov denna vecka så förutom Örebrovistelse jag skrev om häromdagen så har vi varit i backen. Att den vart kryddstark beror nog mycket på att jag valde en smaksatt halloumi, chilismak, men gott var det och alla i familjen åt.
Vart en del över och det vart också grillad kyckling över som vi hade till lunch dagen efter, så istället för vegetariska matlådor så kom det även kyckling i paneer masalan. Tycker ibland att det är svårt att få till bra mättnadskänsla när det gäller vegetariskt och denna rätt var det lite så med.
Jag äter gärna vegetariskt men det är ju viktigt med mättnadskänslan. Gäller nog att ha rejält med protein!
SvaraRaderaKram
Precis :)
SvaraRadera