tisdag 15 maj 2018

Rödbetor, haricot vert, valnötter och fetaost...


























Ja den där risottorätten som skulle vara förra veckan vart visst en annan rätt, kom på i helgen att jag glömde risotton tydligen.
Halverade förkokta rödbetor, lade i tinade haricot verts, smulade över fetaost och sedan valnötter. In i ugn på 200grader tills fetaosten började få lite färg på sig.
Alldeles utmärkt att äta en sommardag.
För nu verkar sommarvärmen kommit på riktigt. Kan inte minnas att vi hade så här många dagar i rad med fint väder förra sommaren. Hoppas vi får denna värme i juni och juli med.

2 kommentarer:

znogge sa...

Det låter väldigt gott men själv skulle jag vilja ha något mer till...

Kram

Semester & Mat sa...

Jo vi hade ju tänkt risotto till, men det var så varmt denna dag och hade eftermiddagsfika så det fick bli bara det där. Hade nog snott ihop risotton om sonen var hemma :)