lördag 13 maj 2017

Pizza...


Ikväll stod det pizza på menyn hemma här. Vi brukar för det mesta ha samma saker på, pepparsalami och champinjoner, men idag så byttes champinjonerna ut mot ananas vilket vart en helt okej smakkombination.
Har också börjat på funderat på min lilla bjudning jag tänkt ha när jag fyller jämt i sommar. Vi blir ju runt 30 stycken så enklast är det att dela upp sällskapet lite grann. Ha öppet hus på dagen med fika och middag på kvällen. Äldre generationen på dagen tillsammans med mina närmaste vänner med barn, sedan på kvällen syskon till oss med sina familjer och andra nära.
Kommer ju också säga till mina vänner som kommer själv med sina barn på dagen, att de också får komma på kvällen för middag och dricka lite vin eller öl med mig.
Är ju omöjligt att få plats med runt 30 ätande annars i vårt hus, kan tänka mig att det gäller många hus för den delen. Sedan blir det ju jämnare fördelning med barn på dag/kväll, så det blir roligare åt sonen också. Hellre lite kvalité på firande, känna att man hinner prata med alla man bjuder in istället för att bara känna sig stressad. Eller hur skulle ni resonera?

3 kommentarer:

znogge sa...

Jag hade tagit alla på en gång- Sommartid kan man mingla ganska så fritt i trädgården.

Kram

Caroline sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Caroline sa...

Usch, nu gav du mig något att fundera på. Jag som trodde jag hade bestämt mig helt nu. Men om man inte har sådan tur med vädret så är det ju en miss i planeringen att man ska kunna vara ute, har bara 60kvadrat på vår nedervåning vill helst inte att folk ska fika och äta i våra sovrum på övervåningen :)
Kram