fredag 30 juni 2017

Kreta, Anogia...Ja igår på min 40årsdag så anlände vi till Delina Mountain (länk), det var lika bra som vi minns det från förra årets Kretaresa. Gör inte så mycket att det inte finns utomhuspool när det finns pool på spaavdelningen, nästan skönt att vara inomhus och bada i svalt vatten när det är närmare 40grader utomhus. Vi åker ju vidare imorgon till ett mera badställe där vi blir i fyra dygn.
Idag så vart det en tur till närliggande byn Anogia för lunch och vidare tur bland bergsvägarna. Lunchen vart grekisk sallad, var liksom det att välja mellan och det helgrillade som hängde på grillning hörde vi av kyparen. Eftersom vi åt lammkotletter igår till middag på hotellet och misstänkte att det skulle vara lamm ikväll igen så vart det vegetariskt till lunch.
När vi kommer tillbaka till hotellet, så får vi höra att det blir en favorit i repris från förra året, nämligen bröllopsfest för närmare 1000-1500 gäster och vi fick vara med om vi ville. Vi åt vår middag vanlig tid vid åtta, sedan nu när festen dragit igång med halv elva är vi så trötta så vi stupar i säng vilken minut som helst...

Inga kommentarer: