lördag 12 augusti 2017

Holiday club inkl Åreskutan...

Vi kom hem igår kväll från ett par härliga dagar i Åre, ett ställe vi säkert kommer återvända till många gånger till. Är ju fjärde besöket nu, varav tre som skett på sensommaren / hösten.
Bodde i vanlig ordning på Holiday club (länk), de har nu gjort om sin restaurang till ett mera hälso- och träningstänk, vi åt ju bara frukosten där och den var vi väldigt nöjda med. På kvällen när vi kom så valde vi O learys (länk), testade deras Blue cheese burger och den var riktigt god. Att de dessutom serverar popcorn medans maten tillagas ger dem ett plus i kanten.
Dagen efter så var det dags att ta kabinbanan upp på Åreskutans topp och vandra nedför. Vi hade verkligen tur med vädret, var faktiskt lite tveksamma dagarna innan om turen skulle bli så trevlig eller ens genomförbar med tanke på att det då visade regn. Nu hade vi sol stundvis till och med.
Badet har jag inga bilder ifrån, dels att telefonen var på rummet medans vi badade och sedan svårt att fota utan att få med så mycket folk. Men badet var lika bra som vanligt. Jag passade på att simma ett antal längder varje dag i deras motionspool, nästan så att jag nu kan överväga att åka till grannbyn för att besöka deras badhus. Simning är ju rätt bra träning.

4 kommentarer:

znogge sa...

Men vilken trevlig avslutning på sommaren och ledigheten!

Kram

Guldkryckan sa...

Ja där blev man ju sugen på en ordentlig hotellfrukost...men vi får väl nöja oss med ett par torra mackor här ;)

Simning ska vara fint för välmåendet har jag läst, själv har jag inte ens badkar längre men om man täpper till hålet i golvet på duschkabinen så kan man åtminstone simma med tårna.

Ha det bäst nu. :)

Caroline sa...

Znogge:
Ja det kändes som att det verkligen behövdes något sådant här, nu innan man börjar på jobba och hösten kommer.
Kram

Caroline sa...

Guldkryckan:
Badkar har vi, men sällan ändå att jag badar i det. Skyller på tiden.
Ha det fint du med :)