tisdag 23 maj 2017

Marinerat sidfläsk med vitkål...


Vart inte grillen för sidfläsket, fick bli ugnen istället på grund av att vi kom hem senare än vad vi hade tänkt. Passade på att handla och uträtta lite ärenden efter jobb. Men det vart helt okej ändå tycker jag, hade ju blivit lite knaprigare yta säkert om det legat på grillen.
Vitkålen rev jag och fräste på med jordnötsolja i stekpannan, hade sedan i en pressad lime vilket gav en rätt god smakkombination.
Hade även en avokado kvar, mosade den och blandade med creme fraiche och smaksatte även där pressad lime.

2 kommentarer:

Guldkryckan sa...

Grillat är ju godast ofta men finns inte tiden så finns den inte.
Tur man kan vara lite flexibel ibland ;)
Såg gott ut tycker jag.

Ha det bäst nu.

Semester & Mat sa...

Ja det var faktiskt helt okej, trots att den vart gjord i ugn.
Ha det bra du med :)