tisdag 6 mars 2018

Clarion Hotell Borgen Örebro...


Sportlovet har börjat nu för oss uppe i Norr och vi valde en liten semestertur på en gång, till Örebro för att besöka Lost city (länk) och hotellövernattning.
Lost city var betydligt större än Himlabadet (länk) som vi är mer van att besöka, hade fler rutschkanor och mera badyta men väldigt mycket folk. Fick köa för att duscha, hade kunnat varit fler duschar och mer utrymme inne där. Jag har precis kommit över min badhusskräck och kände när jag stod där att den var nära att komma igen med tanke på trängseln som var där inne. 
Läste recensioner på google när vi åkte ner, kunde se att vissa störde sig på att många gick runt med sina mobiltelefoner inne på badet och fotade/filmade. Jo sådant såg vi också. Kan också tänka att det inte behöver vara något mer oskyldigt än att folk vill dokumentera sina barns uppväxt men kände också en känsla över annat. Vet inte om det hängde ihop med vad jag läste timmen innan.
Hotellet vi bodde på, Clarion Hotell Borgen (länk), var ett hotell helt i min smak. Det gamla möter det moderna. Där skulle jag kunna tänka mig att bo fler gånger på.

2 kommentarer:

znogge sa...

Hotellet såg väldigt fint ut! Synd med trängseln på badet bara. Att behöva köa till duschen indikerar att det var för mycket folk. När det gäller filmning och foto i en sådan miljö så får man hoppas att det bara sker i ett vällovligt syfte men helt säker kan man aldrig vara tyvärr...

Kram

Caroline sa...

El för få duschar, upplevde inte lika mycket trängsel inne på badet.
Kram