torsdag 17 januari 2019

Skellefteå (juli 2018)...









Uppdateringen här på bloggen av mindre turer har jag slarvat med en hel del, men jag ska ta tag i det nu och först ut är en resa till Skellefteå med sonen.
Det var en sommarkväll i början av Juli vi satt hemma och funderade lite hur vi skulle fördriva tiden tills sambon gick på semester, han föreslog om jag och sonen skulle ge oss iväg på en egen tur. Hade dessutom hört tips dagarna innan om Titanic the exhibition i Skellefteå (länk). Så efter lite sökningar på Internet så visade det sig att det inte alls skulle bli en sådan värst dyr tur men rätt många mil (110mil tur och retur).
Övernattningen gjorde i i Umeå Clarion collection Hotell Uman (länk) för enbart 600kr och då ingick det middag för oss bägge. Men innan vi kom dit så vart det en del stopp längs vägen, bland annat fikastopp vid Höga kusten (länk). Dagen efter övernattningen i Umeå fortsatte vi vår resa på 13 mil mot Skellefteå, där vi besökte Titianic The Exhibition (länk). Den var väldigt intressant att gå på, bra att de hade audioguide så vi fick allt berättat för oss.
Nu och fram till slutet av mars är den visst i Göteborg (länk).
Sedan väntades en lång resa hemåt på en och samma dag på 53 mil, vart en del stopp längs vägen bland annat i Sundsvall för att äta god pizzabuffé på Biteline i Sundsvall (länk).

Inga kommentarer: