Ny vecka och två nya maträtter, både igår och idag vart det två nya rätter hemma här. Den färdiga fisksåsen i dagens rätt gjorde jag själv av creme fraiche, fisksås, vitt matlagningsvin.
Imorgon blir det rester från i jul, en riktigt kvarglömd låda längst in i frysen med jansson, kokar potatis till utifall, sedan så hade vi även ett halvt kilo prinskorv kvar också såg jag.
På fredag lyxar vi till det och handlar hem sushi, vissa saker är enklare att köpa hem än att försöka göra själv.
Måndag: Skinkstek med brysselkålsallad (apelsin)
Tisdag: Ugnsomelett med fetaost och basilika (länk)
Onsdag: Pastagratäng med fisk och räkor i vitvinssås (länk)
Torsdag: Janssons/potatis och prinskorv
Fredag: Sushi
Lördag: Parmesanrisotto med lufttorkad skinka
Söndag: Kycklinglåda
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar