måndag 30 oktober 2017

Ingen "Veckans mat" men en resa istället...

Ja denna vecka blir lite annorlunda än de tidigare veckorna som varit, nu när vi äntligen kommit in i höstlunken och fått bra rutin på middagar.
På onsdag morgon åker vi ner mot Stockholm för att sedan åka över till Riga, vi reser med Tallinksilja (länk). En natt på båten dit, två nätter i Riga och sedan en natt på båten hem. Så det blir lite som en minisemester. Vi reser med bror min och hans familj, första gången när vi reser lite längre med dem annars har det varit enstaka övernattningar och dagsturer.
Vi har kollat ut vissa saker som vi vill hinna med, det är bland annat ett chokladcafe, Peterskyrkan och testa matkedjan Lido (länk)Zinoo (länk), tror vi att det är något som kan intressera barnen.
Nu hoppas vi bara på att det blir hyfsat väder, inte kallt och regn även om det ser ut som kan kunna bli lite mer åt det ruggiga hållet. Det är ju alltid svårt när man reser och veta vad man ska packa med sig i klädväg, men det är bättre att tänka lite för varmt klädd än för kallt. Finns inget värre än att frysa.

2 kommentarer:

znogge sa...

Så trevligt med en höstlovsresa att se fram emot! Riga lär vara väldigt fint!

Kram

Caroline sa...

Ja det ska bli skönt att komma iväg några dagar, tanka lite ny energi :)
Kram