onsdag 6 juni 2018

Stockholm...


Helgen som var besökte vi Stockholm, dels för att sambon skulle springa Marathon och sedan som en liten minisemester.Började med att checka in oss på hotellet, Clarion hotel Amaranten (länk), innan vi begav oss mot stan för uthämtning av nummerlapp och klipptid för min del. På kvällen hade vi bokat bord via The fork (länk), som gav oss 30% rabatt på notan hos La Oliva (länk). Riktigt nöjda med maten var vi.
På lördagen hade vi tänkt ut några ställen dit vi skulle åka för att se de som sprang, var lagom att vara åskådare på fyra ställen inkl målet på Stockholms stadion. Vilken stämning det är under hela loppet, glada människor som hejar, en massa musik och storbilds-Tv. Måste nog vara en väldigt stämning också om löparna ska ha orken en dag som denna, då det var närmare 30 grader varmt och sol.
Självklart måste jag och sonen testa Magnum pleasure store (länk) inne på NK, man får välja fritt hur ens magnum ska se ut. Verkligen att rekommendera.
På söndagen vart det en sväng på Mall of Scandinavia, uträtta lite ärenden och lunch på Vigårda (länk), ett ställe jag varit nyfiken på länge och vart nöjd med.

Inga kommentarer: