fredag 2 juni 2017

Kreta, Hersonissos och Istron (juni 2016)...
Ja även förra sommaren var vi iväg till Kreta och hade hyrbil. Bokade hotell och flyg var för sig, ordnade hyrbil hemifrån som vi hade de 17 dagar vi var på Kreta.
Mellanlandning i Zurich, fick se de gröna landskapen i södra Tyskland lite bättre och Alperna eftersom vi hade mellanlandning där. Flöt på bra med byte av flyg, hämtade sedan ut hyrbilen på en gång och åkte till Mediterraneo hotell (länk) som vi bott på förut och bara njöt av semesterns första dagar.
Gjorde en utflykt till Lassithiplatån och åt lunch på samma ställe som året innan. Nu i år har vi bokat ett hotell just där i området uppe i bergen, ett pensionat som erbjuder frukost och middag med sina egna produkter.
Hotell nummer två på förra årets vistelse var i Istron och hette Mistral Mare (länk), fantastiskt utsikt från restaurangen där vi åt vår frukost och middag.
Kommer mera inlägg om denna Kretaresa, ett speciellt inlägg om bergsbyn bland annat som vi återvänder till nu i år och ett från ett hotell på södra sidan dit Svenska resebolagen ännu inte har några resor till.

Inga kommentarer: