torsdag 3 augusti 2017

Åre nästa vecka...

Ja vi hade ju tänkt hinna med en tur till denna sommar innan skolan börjar igen. Förra året valde vi ju en roadtrip till Stockholm, Gränna och Göteborg, i år var vi inte alls sugen på någon storstadspuls utan bara behov att uppleva något helt annat.
I vanlig ordning så väljer vi Holiday club (länk), blir väl fjärde gången vi bor där nu. Nytt för i år, tror jag, är att det ingår vissa aktiviteter i rumspriset så som kajakpaddling, löpteknik, yoga, sup-paddling och mycket annat.
Vädret verkar inte bli det bästa, regn hela tiden när vi är där från tisdag till fredag, men vad gör det egentligen när det finns så mycket annat att göra än att t ex gå nedför Åreskutan som vi annars hade tänkt i år igen. Vi ska se Tännforsen igen har vi tänkt, har bara sett den i vinterskrud.
Ska bli skönt att komma iväg trots att vi vet att vädret kommer vara dåligt, men desto skönare blir det till att besöka badet deras efter vi aktiverat oss på dagen.
Sedan efter denna tripp så är vi redo att möta höstens utmaningar på våra jobb och sonen börjar skolan igen efter ett långt och härligt sommarlov. Jag har ju själv valt att vara ledig betydligt mer denna sommar än tidigare år, hade en hel del semester och komp sparat och sedan tog jag tj.ledigt två veckor bara för att ha lite kvar av semesterdagarna ifall man vill göra något mer innan det kommer ny dagar.
Vad har ni läsare för planer inför hösten?

4 kommentarer:

Guldkryckan sa...

Kajak har jag alltid varit nyfiken på..Yoga också förresten.

Planer för hösten innebär för min del jobb...jobb jobb jobb...fast nånstans får man väl passa i lite grejer för rekreation som typ en vecka i nåt varmt land....jo...så får det bli.

Ha det bäst nu då :)

Caroline sa...

Kanot har jag ju paddlat, men tror kajak är snäppet svårare och dessutom på djupare vatten där vid Åresjön. Ja om man nu testar på vill säga...
Ha det bra du med :)

znogge sa...

Vädret har verkligen lämnat en del att önska och det påverkar väldigt mycket spontana turer. Så det känns gott med två veckor i solen i alla fall.

Kram

Caroline sa...

Ja vi känner oss rätt tacksamma för tiden på Kreta efter "sommaren" här hemma, även om det vissa dagar var rätt varmt.
Kram