söndag 30 juli 2017

Kreta, sista hotellet och hemresa...Eller ska jag skriva sista hotellen, vilket strul det var som vi nu ska reda ut hemifrån istället.
Vi hade bokat Gouves Waterpark (länk) genom Ebeach (länk), syftet med den vistelsen var att nu bara ta det lugnt och ha allt inpå sig. Sonen hade verkligen sett framemot det hotellet.
När vi kom dit för att checka in så visade det sig att det inte fanns något rum åt oss, hade blivit dubbelbokat genom den agent vi hade bokat genom så de hade ordnat rum åt oss på ett annat All inclusive hotell 2kilometer bort men vi fick nyttja all inclusiven på bägge hotellen.
Pratade direkt med ebeach om detta, att det inte riktigt vart som vi hade tänkt oss. Vi hade inte tänkt oss att åka emellan för bad, mat och boende. Hotellet erbjöd oss hyrbil för en dag eller en utflykt. Vi gick inte med på detta eftersom vi redan hade hyrbil och gjort utflykter i två veckors tid, nu ville vi bara ta det lugnt och ha allt inpå oss.
Vi ska nu skicka in en reklamation över detta, pratade med ebeach och fick höra att att hotellet inte alls var samarbetsvilliga.
Hotellet vi hamnade på istället var helt okej, St Constantin (länk), stod fem-stjärnigt men känner mig lite tveksam till det.
Alltid en speciell känlsa som infinner sig sista dygnet på ett resemål tycker jag. Framförallt på Kreta kan jag tycka, eftersom jag tycker så bra om den ön och kommer nog aldrig tröttna på att resa där. Finns alltid något nytt att se eller något gammalt att återvända till.

2 kommentarer:

znogge sa...

Så tråkigt att det blev så. Tyvärr är det ofta svårt att få rätsida på det. Även om man får en ekonomisk kompensation så har dagarna liksom ändå blivit förstörda. Hoppas att det inte blev för tråkigt för er!

Kram

Caroline sa...

Vi försökte ju ändå göra det bästa av situationen, men det låg ju där som ett störningsmoment.
Har nu i helgen mailat in reklamationen till ebeach så får vi se vad de säger...
Kram