lördag 15 juli 2017

Kreta, utflykten till Loutro som aldrig vart av...En utflykt skulle leda oss till en trevlig by som jag hade hört talas om, Loutro, det jag inte hade hört var att man bara kan ta sig dit med båt. Ej bil som vi försökte med eller Google maps rättare sagt, vi vände bilen där femte bilden togs. Fanns ej plats för möte och inga räcken på den så kallade vägen. Så lita inte Google maps alla gånger.
Åt lunch istället vid byn Anopolis och fortsatte sedan vägen till vårt hotell, såg bergsgetter och en massa fina vyer iallafall. Men tycker ni inte att den sista bilden lika gärna skulle kunna vara tagen på Island, vi tyckte iallafall att den vyn påminde väldigt mycket om vad vi såg på Island när vi var där februari 2016.

6 kommentarer:

znogge sa...

Vägar utan räcken och plats för möten finns inte på kartan så klokt att ni vände. Just serpentinvägar är inte min grej...

Kram

Caroline sa...

Ja vi har sett rätt olika vägar på Kreta genom åren, men denna tog priset...
Kram

FREEDOMtravel sa...

Waow, vilken väg ... eller vad man ska kalla det! Vi har kört en del dramatiska och trasiga vägar också, bland annat på Korsika ...

Caroline sa...

Den var verkligen läskig...

Kathja Rosberg sa...

Ha ha, ja de är inte helt enkla de där vägarna. Ena stunden är de breda och fina och i nästa en grusad stig. Men vad vore livet utan Maps? Tämligen trist, vi har många dråpliga äventyr på både Kreta och hemma, även i Australien snurrade det tills sig vid tillfälle. Men har man en önskan om att livet ska innefatta äventyr så passar det perfekt. Om våra Maps-öden finns att läsa på vår blogg (rosberg.online)

Allt gott med din nästa resa! Må Maps ta dig på fler underbara äventyr :D
/Kathja

Caroline sa...

Ja google maps har underlättat en hel del genom åren, men också förvirrat en :)