tisdag 16 januari 2018

Grovplanering fram till hösten...


Ja den här tiden på året, strax efter jul och nyår är rätt trist tycker många. Vissa har gjort av med alldeles för mycket pengar under julen och längtar extra tills när lönen kommer i slutet av januari. Jag kan känna att det är en döperiod fram till sommaren, fastän man nu senaste åren tagit lite del av skolans lov. Vill gärna ha något inplanerat, så man orkar med tiden fram till sommaren.
Häromdagen hade vi inte just något alls planerat, bara pratat löst om vissa saker, men nu så finns det en grovplanering. Bland annat så tömmer vi alla poäng vi har hos Coop (länk) och Nordic choice (länk), plockar ut en övernattning på Hotell Borgen (länk) i Örebro och sedan inträde för oss alla på Lost city (länk).
Kommer också förmodligen åka till Tallinn med Tallink (länk) och bo på Tallink spa & conferance (länk), ett hotell vi bodde på för två år sedan när vi var där över nyår. Var väldigt nöjda med hotellet, mysigt med allt utbud inom bad och bastu. Var ju riktigt kallt då när vi var där, ner mot 20 minusgrader, vilket gjorde det ännu mysigare att bada innan middag. Nu hoppas jag på att vi i så fall får se lite vårväder där i början av april. vet att det är tidigt att hoppas på det.
Sedan kanske det blir en helg i Stockholm då när Marathon (länk), sambon ska ev springa, jag tycker det låter trevligt med hotell och vara åskådare :)
Sommarsemestern blir i slutet av sommaren tror vi detta år, en vecka till Italien är vi sugen på el två veckor till Kreta igen.
Vad har ni läsare för planer?

Inga kommentarer: