fredag 26 maj 2017

Båtresa till Tallin + en natt (nyår 2015/2016)...


Än en gång tänkte vi att det vore trevligt med Riga, precis som när vi kollade båtresa mars 2015 då när det vart Helsingfors istället för att båten inte gick till Riga just det datumet vi kunde åka. Denna gång vart det Tallinn istället, så Riga har vi kvar till en annan gång.
Men det var rätt trevligt det med, tyckte det var lite sunkigare båt vi fick åka med än den som gick till Helsingfors men hotellet vi valde Tallink spa & conferance (länk) var desto bättre med sitt bad och spa. Riktigt mysigt att värma sig där efter kyliga dagar ute på stan. Ja det var riktigt ruggigt, 15-20minusgrader och fuktig luft.
Nyårsmiddagen bokade vi in oss på en Italiensk restaurang, jag åt svart pasta med skaldjur. Sedan så knäppte jag bild på både osttallriken som jag och sambon delade på och sonens efterrätt så tro inte att jag åt bägge.
Dagen efter vart det en tur på stan igen innan båten skulle gå, då besökte vi Peppersack (länk) en medeltidsrestaurang och åt swordmans feast for 2. Det var riktigt gott och prisvärt.

2 kommentarer:

znogge sa...

så gott allting ser ut!

Kram

Caroline sa...

Ja det var riktigt gott, vill gärna besöka staden igen och testa lite mera från dessa medeltidsrestauranger som finns där.
Kram