torsdag 4 maj 2017

Morgondagens efterrätt...


Nyårsafton som var så gjorde vi en glassbomb, då hade vi i krossad mörk choklad och massor av frysta hallon. En rätt uppskattande dessert, både hos vuxna och hos barn.
Imorgon tar vi hjälp av en familj att sätta upp studsmattan, vart lite komiskt förra året då när de skulle hjälpa oss och jag hade lovat fika efteråt som jag naturligtvis bara glömde bort eller om klockan vart för mycket. Så nu har vi styrt upp det lite bättre, vi bjuder på middag denna gång.
Eftersom en i familjen är vegetarian så testar jag att göra den vegetariska steken igen, men då med harissakrydda istället för "lammkryddor" och grillkorv i ugn åt barnen. Sådan mat som sköter sig själv. Till det serverar vi strips och sallad.
Efterrätten, ja det får bli en glassbomb igen fast med nutella. Till 2 liter glass hade jag nästan en hel burk nutella, så nu hoppas jag att det smakar nutella av glassen. Kanske att jag hackar nötter och dekorerar den när jag stjälpt upp den på ett fat eller så ringlar jag lite mer nutella över den, vi får se.

2 kommentarer:

znogge sa...

Mmmm... säger jag bara! Efterrätten låter hur god som helst! Lycka till med studsmattan.

Kram

Caroline sa...

Ja jag hoppas den smakar som jag tänkt mig :)
Kram