tisdag 13 februari 2018

Ny ugn...


I lördags var vi upp till Ikea för att köpa ny ugn, ja den gamla verkar ha gjort sitt märkte vi för två veckor sedan. Gick ändå bra att vara utan ugn så pass länge, tror man inte klarat sig lika bra utan hällen.
Vart sig en Raffinerad (länk) från Ikea, det var väl den som efterliknade den vi hade mest i både utseende och funktion. Så nu är det bara till att sätta sig in i hur den fungerar, jag som verkligen gillar sådana saker...
Känns verkligen som tiden gått i ett hela tiden nu, men nu måste vi försöka ta oss tid att boka in lite resor. Har ju resan till Lost city (länk) inbokat till sportlovet, sedan så har vi pratat om Tallinn på påsklovet men inte bokat ännu och sedan bör man tänka till om det ska bli Kreta eller inte i slutet av sommaren. Blir också en helg i Stockholm i juni, då när sambon ska springa Marathon, sedan var det något lopp också i början av augusti uppe i Åre.
Tycker det tar sådan tid att bestämma sådana här saker, när man är som jag är (svårt att bestämma sig). Vore så enkelt att bara boka, utan att sitta och jämföra flera olika varianter.

2 kommentarer:

znogge sa...

Kärt besvär för det är alltid trevlig att planera resor tycker jag :D

Kram

Caroline sa...

Nu är iallafall Tallin bokat och Stockholm i Juni, tur man bott på hotellen förut så man slipper vela på så mycket :)
Kram