lördag 11 mars 2017

Bokat de första hotellen nu...

Ja nu har vi bokat de tre första hotellen inför sommarens Kretaresa, två stycken kvarstår. Vi var så nöjda med vissa hotell från förra året så vi tänkte de dem i år igen, så det är de vi har bokat.
Eftersom vi landar på kvällen och löser ut hyrbil, så är det smidigt om man vet vart hotellet ligger och hur man kör dig. Sedan så är första hotellet ett riktigt bra ställe att bara koppla av på, Kiani beach (länk) öster om Chania.
Andra hotellet är det hotell som gav mest intryck på oss förra året, är nog det bästa hotell vi bott på, Delina Mountain (länk). Det var ju där vi vart inbjuden att sitta med bland bröllopsgästerna. Lyxade på med en svit detta år igen, förra året var det så bra pris på den och nu i år fyller jag 40år samma dag som vi kommer dit.
Tredje hotellet är Kalypso Cretan village (länk), klipphotellet säger vi hemma här när vi pratar om det. Ligger på en klippa och en fantastiskt utsikt. Sambon såg till och med havssköldpaddor simma runt i vattnet när han begett sig högst upp på klippan.
Ja där kommer vi bo de första 10 dygnen, nu återstår det att välja boende till de resterande sex dygnen. Förmodligen två nätter i en till bergsby, med lite enklare boende. Sedan All inclusive på sista hotellet och gärna på med vattenpark.
Känner en väldig längtan nu till sommarsemestern, när man nu kollat en hel del på hotell, men bara drygt 3,5månad kvar nu så är man där :)

2 kommentarer:

Ditte sa...

Vad trevligt med en semester på Kreta och att ni ska ta er runt. Låter väldigt trevligt! Skönt att ha bokat hotell i förväg. Och tiden nu tills i sommar går ju fort.
Kreta har jag besökt några gånger och alltid gillat det. Har båtluffat i GRekland inder flera somrar och besökt många av dess öar och det är verkligt fina minnen.

Caroline sa...

Ja Kreta har blivit sig en riktig favorit för oss, så jag hoppas att tiden går med en väldig fart nu :)