Tycker jag börjar på få till det här med "veckans mat" rätt bra nu och vi håller oss till det också. Försöker få in en korv, en kyckling, en vegetariskt, en kött och en fisk varje vecka, gärna en "rester" också för jag har ju en förmåga att laga för mycket så det hamnar i frysen.
Måndag: Chorizo med stekt vitkål, morötter och rödbetor
Tisdag: Morotssoppa
Onsdag: Kycklinglasagne
Torsdag: Torsk med mozzarella och tomat
Fredag: Shepards Pie
Lördag: Parmesanpanerad skinkschnitzel
Söndag: Rester av pizza och quesadillas
2 kommentarer:
Låter som ett smart, varierat och bra upplägg. Mina ambitioner är liknande men det går inte alltid. Fast just i dag blev det korv :D
Kram
Ja vissa veckor går bättre än andra. Var ju någon vecka jag kom på mig själv med kött i olika former tre dagar i rad...
Kram
Skicka en kommentar