lördag 4 mars 2017

Hyrbil fixad...

Ett steg närmare sommarens Kretaresa, häromdagen bokade vi flygbiljetterna ju och nu har sambon bokat hyrbilen. Blir en i storleksklassen av en golf, lika som förra året. Håller oss även till Avis (länk), kände att det fungerade väldigt bra med dem förra året och året innan. Nu i år, lika som förra året, så bokade vi det hemifrån så det bara är till att lösa ut bilen när man landat.
Annars är det väldigt lätt att man faller dit och blir pålurad något som man egentligen inte behöver, mer tid att läsa om sådana saker i lugn och ro hemma.
Ska väl börja på kolla med hotell så småningom, känns inte lika akut med det som med flyg och hyrbil. Det hotellet vi hade som sista hotellet förra året, Kiani beach (länk), öster om Chania blir vårt första hotell i år så som vi resonerar nu. Kan vara skönt att ha första hotellet på ett ställe man varit på förut, så man enkelt hittar dit ifall flyget är försenat och man kommer dit mitt i natten. Sedan så var det hotellet väldigt bra också på många vis.
Sedan så blir det till att utforska västra sidan lite mer på denna resa, kanske en avstickare till Hersonissos för att besöka mitt favoritställle Aquaworld Aquarium (länk) där man får gosa med leguaner och ormar.
Håller också på med en massa utkast till denna blogg över resor vi gjort, ska försöka publicera ett sådant inlägg varannan dag iallafall. Har också gett mig på en bucket list som ska publiceras så småningom här.

2 kommentarer:

Eva - People in the Street sa...

Trevligt med en resa till Kreta. Grekland är en återkommande favorit som jag gärna åker till emellanåt även om jag faktiskt inte varit till Kreta. Ännu :)

Caroline sa...

Ja Kreta har blivit sig en riktig favorit för min del :)