söndag 5 mars 2017

Tacovariant på en lördag(!)...


























Tänka sig, välja att äta sådan mat på en lördag som man för det mesta äts på en fredag. Knepigt egentligen att tacos har blivit just fredagsmat i de Svenska hemmen, kan ju vara att det är rätt snabblagat när man kommer hem och har precis avslutat arbetsveckan.
Igår vart det rester av förra helgens quesadillas, nästan så de var godare igår då de blivit uppvärmda i ugnen och fått en lite krispig yta. Många gånger värmer man ju maten i micron, men viss mat blir godast efter uppvärmning i ugn. Fyllningen är fetaost och salami, utblandat med creme fraiche till lagom konsistens. Tyckte de var lite krångliga att steka, men läste i efterhand att man inte ska ha matfett i stekpannan vilket jag hade då förra lördagen.
Till det tog vi tacochips, guacamole och sallad.

3 kommentarer:

Veiken sa...

Oj så gott... det spelar ju ingen roll vilken dag det är. Tacos går alltid hem! :)

znogge sa...

Jag tycker att mycket mat står till sig och blir godare efter någon dag! Smakerna sätter sig liksom :D

Kram

Semester & Mat sa...

Håller med dig Veiken :)

Känner att jag kanske måste förtydliga mig Znogge, maten har varit fryst sedan förra helgen så ni inte tror den stått i kylskåpet hela tiden. Visserligen så säger man att för det mesta så slänger man maten för tidigt men en vecka är lite väl lång tid...