tisdag 14 mars 2017

Veckans mat...

Ja att dela med sig själv över vad man äter, kan ju alltid tipsa någon annan som planerar mer i sista minuten över vad som ska stå på deras middagsbord.
Men denna vecka blir det faktiskt inte så mycket lagat, för när jag lagar så har jag en tendens att laga för mycket så det blir massa rester i frysen.

Måndag: Rester av köttfärs med zucchini och champinjoner, serveras med en klick creme fraiche.
Tisdag: Torsk med äggsås.
Onsdag: Kycklinggryta med bacon, håll utkik efter "recept".
Torsdag: Rester av rostbiff med vitkålsgratängen.
Fredag: Bönröra med salsa, guacamole och tacochips.
Lördag: Pizzarester.
Söndag: Rökt skinka med wokgrönsaker.


























I fredags testade vi en ny rätt hemma här, eller själva kombinationen iallafall, fläskfiléwok med glasnudlar. Stekte på fläskfilén, kryddade med salt, peppar och chilipulver. Hällde det sedan över till traktörpannan där jag börjat med wokgrönsakern, blandade i cashewntter, citron och soya efter smak. Serverades med glasnudlar.

4 kommentarer:

znogge sa...

Vilken god matvecka som väntar! Även här blev det praktiska rester att äta i veckan.

Kram

Semester & Mat sa...

Ja jag hoppas att planeringen hålls så vi blir av med lite rester och lagar mindre av t ex den rökta skinkan med wokgrönsaker (typiskt rätt att laga för mycket av).
Kram

Annika/Resfredag sa...

Åh, jag borde bli bättre på matlistor. Är KASS!

Semester & Mat sa...

Ja det tar inte så mycket längre tid att komma på sju middagar som en två stycken :)