torsdag 20 april 2017

Lediga dagar i soffan och justering i bloggen...


Har haft lite påsklov jag med denna vecka, hunnit med saker som jag kommit efter med och upptäckt att jag varit lite slarvig.
Hade ju tänkt ha våra resor i den ordning vi gjort dem och även deltaga i Blogg100 (ett inlägg varje dag i 100dagar), men såg idag att jag varit slarvig. Har nu justerat lite i bloggen, lagt dit tre nya resor som ni inte sett i flödet: Åre (januari 2015) (länk), Båtresa till Helsingfors (mars2015) (länk) och Tjeckien, Prag (april 2015) (länk).
Vet inte vad jag ska skylla på eftersom det vart en sådan här miss, kanske jobbat för mycket nu innan påsklovet och haft fullt upp i huvudet. Men nu så är det återställt, nu har ni läsare tre resor till att kika på.

6 kommentarer:

Ditte sa...

Roligt att titta på dina resor och visst är resor och mat alltid en bra kombo.

Caroline sa...

Tack :)

znogge sa...

Bloggen får inte bli en prestigesak. Ibland hinner man mer och ibland mindre. Den får bli vad man gör den till. Sedan är det alltid intressant att läsa om resor och Prag var verkligen en trevlig stad!

Kram

Eva - People in the Street sa...

Kul med nya resmål att kika in på hos dig :) (Fast Åre är inte i sig ett nytt resmål för mig, dock de andra två)
Trevlig helg!

Caroline sa...

Znogge: Det ska nog gå bra att publicera ett inlägg varje dag i 100 dagar, har ju en del inlägg sparade, sedan så blir det lugnare :)
Kram

Caroline sa...

Eva - People in the Street: Nä Åre är nog rätt vanligt resemål :)