fredag 14 april 2017

Testa mera vegetariskt...

Om det är något jag varit dålig på genom åren är att testa mera vegetariska rätter, men det känns som att det är en ändring på gång angående det. Införde för ett tag sedan en vegetariskt dag/vecka, även om det bara innebar enkla alternativ så som till exempel morotssoppa eller broccolisoppa.
Nu så känner jag att jag skulle kunna tänka mig att avancera mig lite genom att testa en vegetariskt lammstek (länk) imorgon då vi från början hade tänkt fisk med romsås men ändrade oss till älgbiff eftersom vi fått det av svärföräldrarna i veckan och att det är ruskigt gott. Har skickat över förslaget till sambon som jobbar denna långfredag, väntar med spänning för att höra vad han tyckte om denna idé.
Är ju också inne på att testa en ny rätt varje vecka, så det blir lite av två flugor i en smäll det där eftersom broccolisoppan uteblev häromdagen.
Fanns också tips om vegetariskt sill (länk) via aftonbladet, som jag vart nyfiken på.

2 kommentarer:

znogge sa...

Jag lagar inte så mycket vegetariskt själv men i gruvan finns alltid två vegetariska huvudrätter som jag gärna väljer. Vi har en enormt duktig kökschef som verkligen kan det här med vegetarisk matlagning. Det ger inspiration även här...

Kram och Glad Påsk!

Caroline sa...

Ja det är ju bra att det finns två alternativ till och med :)
Kram och Glad påsk!